Maak kennis met onze verzekeringsspecialisten

Sinds de oprichting in 1990 is Van Schijndel Verzekeringen altijd op zoek geweest naar de beste verzekeringen voor onze klanten. Nederland verzekeringsland is een vaak gehoorde term. Wij stellen ons ten doel om voor u alleen die verzekeringen af te sluiten die u nodig heeft. Op deze pagina stellen we ons alvast aan u voor. Liever persoonlijk kennismaken? Maak een afspraak.

Het team van Van Schijndel Verzekeringen

Jonas van Schijndel 

Said Yahia 

Helen van Schijndel 

Wij werken met z’n drieën op het kantoor aan de Pisanostraat. Jonas en Said zijn de verzekeringsspecialisten. Jonas heeft de zaak in 2008 overgenomen, en begin 2013 kwam Said erbij op kantoor. Helen verzorgt de administratie en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Een afspraak maken

Wij spreken graag met u af bij ons op kantoor, maar komen ook naar uw huis of bedrijf voor een kennismaking, als u dat wilt.

Van Schijndel Verzekeringen maakt gebruik van eigen adviseurs. Wij bemiddelen en adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Wij zijn aan geen enkele partij financieel gebonden, waardoor wij een volledig vrije adviespositie hebben. Voor het verlenen van financiële diensten als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht (Wft) beschikken wij als hypotheek- en verzekeringsspecialisten over de vereiste vergunningen.

Dynamisch verzekeren

Omdat u en uw bedrijf constant in beweging zijn, kan de verzekering die nu goed bij u past, volgend jaar overbodig worden. Of misschien groeit uw organisatie en moet u de verzekering juist wat opschalen. Wat uw situatie ook is: Van Schijndel Verzekeringen staat u bij met advies op maat, waarbij u altijd de touwtjes in handen houdt.

Wij staan als volgt ingeschreven in het register van Autoriteit Financiële Markten (AFM) 

Vergunningnummer: 12043381

Statutaire naam:         Van Schijndel Verzekeringen V.O.F.

Handelsnaam:            Van Schijndel Verzekeringen V.O.F.                  

Plaats:                          EINDHOVEN

Land:                            Nederland

KvK:                              63618435