Persoonlijke hypotheken en verzekeringen

Uw auto, huis of gezin: het zijn misschien wel de belangrijkste en kostbaarste zaken in uw leven. Die wilt u goed verzekeren. Maar verzekeringen zijn voor veel mensen behoorlijk ingewikkeld. Van Schijndel Verzekeringen uit Eindhoven vertaalt de kluwen van taal en voorwaarden naar een begrijpelijk verzekeringspakket. Zo snapt u precies wat u verzekerd heeft. Gaat u een huis kopen? Dan verzorgen wij passend hypotheekadvies.
 

Hypotheken | Verzekeringen | Advies over sparen

In 3 stappen naar een hypotheek op maat

Van Schijndel Verzekeringen zet zich in voor duidelijk financieel advies. Gaat u een huis kopen, dan voeren wij met u 3 gesprekken waarin we tot een hypotheek komen die bij uw situatie past.

  • Inventarisatiegesprek: heeft u al een idee welke hypotheekvorm u wilt? Of heeft u al een huis op het oog? Wij inventariseren uw wensen en mogelijkheden
  • Het aanbod: we bespreken een aantal opties over de hypotheek, het vermogen en de aflossing. Na het gesprek krijgt u rustig de tijd om nog eens over het aanbod na te denken
  • Overeenkomst: het afsluitende gesprek waarbij u daadwerkelijk de overeenkomst ondertekent.

Verandert er iets in uw woonsituatie? Dan adviseren we u graag over mogelijke wijzigingen in uw hypotheek, zodat u nooit teveel betaalt.

Maak een afspraak

Hypotheken

Een huis kopen en kiezen voor een hypotheek is waarschijnlijk een van de belangrijkste financiële beslissingen die u in uw leven neemt. Het is daarom verstandig u goed te laten adviseren bij deze keuze. We noemen op deze pagina een aantal hypotheekvormen en lichten deze kort toe. Voor een advies dat gericht is op uw situatie, neemt u contact met ons op.

Aflossingsvrije hypotheek

Hierbij betaalt u alleen rente over het geleende bedrag. U lost tijdens de looptijd niet af op uw hypotheek, alleen op de rente. Het lijkt op huur betalen, met het verschil dat u niet aan een huisbaas of woningbouwvereniging betaalt, maar aan de bank.

Annuïteitenhypotheek

In het begin is het rentedeel in uw maandelijkse premie het grootst, omdat u dan nog niet of nauwelijks op uw hypotheekschuld hebt afgelost. Uw fiscale voordeel is dan het grootst en uw netto lasten het laagst. Naarmate de tijd verstrijkt, heeft u steeds meer van uw hypotheekschuld afgelost. Het rentedeel neemt dan af en het aflossingsdeel wordt groter. Het fiscale voordeel is daardoor minder en uw netto maandlasten hoger.

Bankspaarhypotheek

De Bankspaarhypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije lening en een geblokkeerde spaarrekening. Uw maandelijkse lasten bestaan uit rente over de lening en de inleg op de spaarrekening. U lost tijdens de looptijd niet af.

Hybride hypotheek

De hybride hypotheek is een combinatie van een beleggingshypotheek en een spaarhypotheek. U bepaalt de verhouding tussen deze twee hypotheekvormen en kunt altijd wisselen tussen beide vormen. Gedurende de looptijd lost u niets van uw hypotheekschuld af.

Hypotheek met beleggingsverzekering

De hypotheek met beleggingsverzekering is een combinatie van een levensverzekering en beleggingen in beleggingsfondsen. Dit houdt in dat u vermogen gaat opbouwen door te beleggen. Tegelijkertijd verzekert u zich voor een bepaald bedrag voor het geval u komt te overlijden.

Lineaire hypotheek

Met deze hypotheek betaalt u een vast periodiek bedrag voor rente en aflossing. Uw totale lasten zullen elk jaar dalen, aangezien u over het afgeloste bedrag geen rente meer hoeft te betalen. Aan het eind van de looptijd is uw woning geheel vrij van hypotheek.

Spaarhypotheek

Dit is een hypotheek met een aflossingsverzekering. Zo weet u zeker dat u op de einddatum het hele geleende bedrag kunt aflossen. U betaalt voor de verzekering een premie, die is opgebouwd uit een spaarpremie en risicopremie.

Meer weten?

Voor meer informatie over hypotheken en onze tarieven, downloadt u hieronder ons dienstverleningsdocument. Of bel direct om een afspraak te maken: 040 – 2460 673.

Verzekeringen

Wat u wel en niet verzekert, is heel persoonlijk. Laat u daarom adviseren over de mogelijke verzekeringen, tarieven en risico’s die u loopt. Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is. Hieronder noemen we een aantal verzekeringen en lichten deze kort toe. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer. Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak

Aansprakelijkheidsverzekering

U stoot een vaas om bij de buren of u veroorzaakt schade met uw fiets. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor aansprakelijkheid bij materiële schade en letselschade, veroorzaakt aan anderen dan uzelf.

Autoverzekering

De meest voorkomende dekkingen zijn WA (wettelijke aansprakelijkheid), casco beperkt en volledig casco. Welke verzekering het beste aansluit bij u en uw auto, vertellen we u graag in een persoonlijk gesprek.

Bromfietsverzekering

Net als voor autoverzekeringen, geldt dat uw bromfiets op diverse manieren (WA + casco) verzekerd kan worden. Daarnaast bestaat de ongevallenopzittendenverzekering waarmee eventuele passagiers verzekerd zijn.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in uw huis verzekerd tegen schade door onder meer brand, diefstal, neerslag of bliksem. Ook bezittingen die zich buiten de woning bevinden, kunnen meeverzekerd worden.

Oldtimerverzekering

Uw oldtimer is een kostbaar bezit. Omdat u deze auto doorgaans als tweede auto gebruikt, kunnen wij u een aantrekkelijke premie bieden. Voor een offerte of premieopgave neemt u contact [Contact] op met ons kantoor.

PakketPolis

Door verzekeringen samen te voegen, profiteert u van een pakketkorting tot wel 15%. De meeste risico’s zijn op één polis verzekerd waardoor u geen dubbele dekkingen heeft en dus bespaart op uw premie.

Rechtsbijstandverzekering

Er zijn tal van situaties denkbaar waarin u juridische bijstand nodig heeft: een verkeersongeval, burenruzie of arbeidsongeval bijvoorbeeld. Wij adviseren u over de verschillende modules en bieden u zeer aantrekkelijke premies. 

Reisverzekering

Op vakantie wilt u zorgeloos genieten. Een reisverzekering neemt de zorgen weg. Overkomt u een ongeval op reis, verliest u uw dure camera, of wordt u ziek? Dan wilt u niet tegen onverwachte kosten aanlopen. Behalve reisverzekeringen verzorgen wij ook annuleringsverzekeringen.

Uitvaartverzekering

U wilt er liever niet aan denken, maar om te voorkomen dat u uw nabestaanden met hoge kosten opzadelt, is het verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Een uitvaart kost al snel duizenden euro’s, terwijl een verzekering een stuk betaalbaarder is.

Woonhuisverzekering

Als u een hypotheek afsluit, is een opstal- of woonhuisverzekering vaak verplicht. Zo bent u verzekerd tegen schade aan uw huis als gevolg van brand, diefstal of blikseminslag. De premie wordt bepaald op basis van de herbouwwaarde van de woning.

Levensverzekeringen

Binnen de verzekeringsbranche vormen levensverzekeringen een aparte tak van sport. Het gaat om zeer persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wij zetten alvast een aantal opties op een rij, maar adviseren u liever in een persoonlijk gesprek.

Gouden handdruk

Als u ontslagen wordt, krijgt u wellicht een ontslagvergoeding. U kunt ervoor kiezen om dit bedrag ineens te laten uitkeren, of om het bijvoorbeeld op een spaarrekening te zetten. Wij adviseren u over welke werkwijze het handigst is in combinatie met uw wensen en (toekomstige) verplichtingen.

Oudedagsvoorzieningen

Veel mensen willen sparen voor een extraatje naast hun pensioen. Om ervoor te zorgen dat u structureel geld opzij zet, laat u zich adviseren door een verzekeringsspecialist. Van Schijndel Verzekeringen vertelt u graag meer.

Overlijdensrisicoverzekering

Als u komt te overlijden, zijn de gevolgen niet alleen emotioneel. Bent u thuis de kostwinner? Dan zijn de financiële consequenties voor uw gezin enorm. Laat uw nabestaanden niet achter met schulden en regel uw verzekering vandaag nog.

Afspraak met een verzekeringsspecialist?